image
 |  5 21 Травня 2020 | 15:45

Масштабна пожежа у Рожищах: поліцейський кинувся у вогонь, аби допомогти людям врятувати їх майно

Масштабне загорання трапилось 18 травня у Рожищах: близько 14-ї години вогонь охопив приміщення колишнього гуртожитка. Місцеві мешканці кинулись рятувати майно та цінні речі. Того дня надавав допомогу постраждалим і наш співробітник – старший інспектор-чорговий Ківерцівського відділу поліції, 39-річний майор поліції Сергій Воробйов, який проживає у Рожищах, неподалік від місця пригоди.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Поліцейський кидався у вогонь, обливався водою і знову заходив у квартири, які горіли, аби допомогти людям винести цінні речі, одяг, дитячі іграшки.

Того дня в пожежі ніхто не постраждав, нині місцева влада вирішує, як допомогти 11 сім’ям, які залишились без даху над головою.

За цим фактом відомості внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального Кодексу України. Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ранкова ДТП у Луцьку: на місці - швидка та поліція (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити