image
 |  0 19 Листопада 2021 | 15:56

Мати 16-річного водія Infiniti вперше поговорила з журналістами

Мати 16-річного Миколи Харківського, який за кермом Infiniti влаштував смертельну ДТП на просп. Гагаріна у Харкові, вперше поспілкувалася з журналістами. Марина Дегтяр вийшла на зв'язок із Німеччини, куди поїхала ще до трагедії.

Розповіла, що перед від'їздом до Німеччини купила уживаний легковик і залишила приватному майстру на техобслуговування. Розмова відбулася в ефірі шоу "Говорить Україна", яке вийшло в ефір 18 листопада.

"Це машина сім'ї, яка оформлена на моє ім'я. До цього у мене була машина, але вона застаріла і постійно ламалася, її продали та купили іншу", - сказала Дегтяр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували перелік волинських доріг, які відремонтують у наступному році

Додала, що Миколу за кермом батьківського авто уже зупиняли патрульні. Тому другий комплект ключів від нової машини та всі документи на авто вона забрала із собою за кордон. І ніколи не передавала неповнолітньому синові право керувати машиною.

Також жінка заперечила, що за хабар просила взяти когось провину сина на себе. Вона розуміє, що він понесе покарання за скоєне. І вона це прийме.

Також Марина Дегтяр просила пробачення у сім'ї загиблого водія Ігоря Носова. Принесла свої співчуття. І запевнила, що зробить все можливе, щоб надати необхідну допомогу цим людям.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити