image
 |  2 15 Грудня 2021 | 20:19

«Матиме те, що заслужив»: як відреагувала матір винуватця моторошної ДТП у Луцьку?

На запитання, чи шкодує про те, що трапилося, неповнолітній підсудний Дмитро Рудюк, якому в суді оголосили підозру у скоєнні ДТП із п’ятьма постраждалими, відповів, що не буде нічого говорити, бо не хоче. Натомість його мати плакала і заявила, що її син матиме, що заслужив.

Про це хлопця запитали представники ЗМІ 16 грудня, у день обрання йому запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту, крім годин відвідування навчального закладу, - повідомляють Волинські новини. 

Загалом перед засіданням та під час нього хлопець поводився досить впевнено та зухвало. Під час судового процесу дозволяв собі перебивати слідчого Максима Авдивирця. Обличчя ховав під маскою та капюшоном.

«Я не буду нічого говорити. Я сказав, що нічого говорити не буду. Не хочу. Ще якісь причини треба? Ще раз повторити?» – зиркаючи спідлоба, різко відповідав підсудний журналістам на запитання, чи розкаюється він у скоєному.

Натомість мати хлопця Анна Ільчук у відчаї і не може стримати сліз.

«Я не виховувала дитину так, аби він міг вчинити таке страшне лихо. Ми ходили до потерпілої, цікавимося її здоров’ям. Ми телефонуємо племінниці Руслані. Намагаємось допомогти всім не задля того, щоб зменшити йому строк, ні. Повірте, я не наймаю йому адвокатів. Він матиме те, що заслужив. Він відсидить, вийде. А мені як матері, як людині, як жінці потрібно буде з цим жити все життя», – каже крізь сльози жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошна ДТП у Луцьку: розповіли про стан дитини та матері

Нагадаємо, Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід для 16-річного лучанина, який, перебуваючи за кермом автомобіля Renault Megane, втікав від поліції і збив на пішохідному переході п’ятьох людей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити