image
 |  5 2 Лютого 2023 | 08:54

Майнова комісія Волиньради погодила фінансові плани комунальних підприємств охорони здоров’я

Члени постійної депутатської комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області погодили фінансові плани комунальних та некомерційних підприємств охорони здоров’я.

Про це інформують на сайті Волиньради.

Згідно з такими прогнозними документами серед медичних закладів послуг на найбільші суми планують надати в обласній клінічній лікарні та територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства. В обласній клінічній лікарні цьогоріч спрогнозували доходи на рівні 616 млн. грн., з яких 432 млн. грн. – надходження від підписаних контрактів з Національною службою здоров’я (НСЗУ). Щодо видатків на капітальний ремонт чи будівництво, то їх у медзакладі не передбачають.

Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства в 2023-му році передбачає отримати 472 млн. грн., з яких за контракти з НСЗУ – 368 млн. грн. Також у медзакладі планують закупити обладнання на майже 2 млн. грн. та передбачили на проведення капітальних ремонтів 46 млн. грн.

Серед комунальних підприємств обласної ради найбільше надходжень, у розмірі 40 млн грн, планує отримати санаторій матері і дитини «Пролісок».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити