image
 |  5 6 Грудня 2018 | 15:28

Майже півтисячі шкарпеток зв’язала для воїнів волонтерка з Володимира

448 пар шкарпеток зв’язала та передала українським бійцям Лідія Тимчишина з Володимира-Волинського. 

Про це пише сайт міської ради.

В будь-якому цивілізованому суспільстві є особлива група людей, які роблять своїм життєвим вибором допомогу тим, хто найбільше її потребує. Волонтери – ті, хто щоденно і послідовно, безкорисно творять добро. Серед них є люди різного віку й статі, вони відрізняються за напрямками діяльності, їх географією і масштабом. Але в їх діях немає дрібних справ – кожна добра справа є значною.

Вік ніколи не буде їм перешкодою у бажанні допомогти тоді, коли цього потребують інші.

Вже три роки із своїх прожитих вісімдесяти шести, Лідія Хомівна Тимчишина надає посильну допомогу нашим захисникам, які на передовому рубежі захищають рідний край від іноземного ворога. За цей час вона зв’язала та передала військовим 448 пар шкарпеток. Багато років пропрацювавши педагогом, Лідія Хомівна і зараз опікується військовослужбовцями, як колись – своїми учнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада офіційно визнала УПА

Привітала її з нагоди Міжнародного дня добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (Всесвітнього дня волонтерів) та віддала належну шану її доброті та безкорисливій допомозі керуючий справами виконавчого комітету міської ради Наталія Прогонюк, яка вручила відзнаку від влади міста та щиро подякувала невтомній трудівниці за її волонтерську самовідданість.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити