image
 |  99 8 Грудня 2020 | 22:47

Майже по півмільйона у рік: скільки заробили головні рятувальники Волині

Заробітні плати майже у півмільйона гривень, земельні ділянки та будинки, все це можна побачити в деклараціях про доходи керівництва Управління ДСНС України у Волинській області

ДСНС є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ.

Журналісти «ВолиньUA» проаналізували доходи головних рятувальників волинської області за 2019 рік, взяті з сайту НАЗК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заробив 270 тисяч та їздить на авто дружини: що в декларації головного патрульного Волині

Начальник Управління ДСНС України у Волинській області Грушовінчук Володимир Васильович заробив – 522 тисячі 725 гривень.

Перший заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області Синчук Володимир Ярославович - 279 тисяч 913 гривень.

Заступник начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям У ДСНС України у Волинській області Билиця Олег Мефодійович – 445 тисяч 121 гривень.

Заступник начальника У ДСНС України у Волинській області Романчук Костянтин Вікторович – 438 тисяч 239 гривень.

Заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації У ДСНС України у Волинській області Милостивий Віктор Володимирович - 446 тисяч 105 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити