image
 |  2 24 Червня 2018 | 04:32

Медіа родини Садового рекламує «Інтер» та ЧС із футболу у Росії

Радіо Люкс FM, яке належить родині мера Львова та лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового, - чи не єдине зі ЗМІ України, приєдналося до реклами скандальної трансляції на «Інтері» Чемпіонату світу з футболу, що відбувається в Росії.
Повідомлення про це на своїй Фейсбук-сторінці розмістив керівник Transparency International Ukraine Ярослав Юрчишин.
Він поширив допис від Михайла Сенчишина, у якому йдеться:
«Олег Сенцов голодує? Бойкот російських компаній? Ігнорування ЧС-2018 у країні агресора? Бойкот Телеканал Інтер? 5-й рік війни?
Ні, Люкс ФМ, про це не чув і крутить рекламу Інтера про трансляцію FIFA World Cup.
Без коментарів. БойкотЛюксФм»

Сам Ярослав Юрчишин лише дописав хештег БойкотЛюксФм, приєднавшись до запропонованої акції.

За інформацією Аналітичної групи ІА ZIK, усі медіа, які контролює Андрій Садовий, а це - 24 канал, ТРК Люкс та Захід. нет, задекларовані на його дружину Катерину Кіт-Садову.
Мер Львова всіляко дистанціюється від впливу на їхню редакційну політику, але про те, що він насправді є меді-магнатом, Садовому нещодавно нагадав навіть сенатор США Крис Мерфі.
Цікавим є той факт, що реклама бойкотованого усіма світовими лідерами та патріотами в Україні заходу з’являється у той час, коли в політичній площині партія Садового активно піариться на темі звільнення Сенцова, який незаконно затриманий і засуджений режимом Путіна. Тим самим режимом, для якого ЧС-2018 є ключовим пропагандистським заходом.

Слід відзначити, що «Інтер» вважають чи не найбільш проросійським телевізійним каналом України.
Ні для кого не секрет і те, що у Садового - чудові стосунки зі ще однією ключовою людиною з оточення Путіна – Михайлом Фрідманом. Цей російський олігарх неодноразово приїжджав до Львова та мав зустрічі з мером Львова, а спонсорований ним «Альфа джаз фестиваль» проводився в місті під егідою «Альфа банку» та, не виключено, що й за участю Фрідмана, ще у 2017 році.
Тож, зіставивши ці факти, стає менш дивною інформація про те, що медіа родини Садового активно рекламує головний пропагандистський захід Росії останніх років.
Читати також: Медведчук готується до виборів Президента і вже придбав три телеканали

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити