image
 |  0 12 Січня 2022 | 07:11

Медики у Луцьку госпіталізували безпритульного з обмороженими ногами

Увечері 10 січня з Територіального центру соціального обслуговування у Луцьку госпіталізували безпритульного, в якого були критично обморожені ноги.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповіла директор територіального центру соціального обслуговування міста Луцька Департаменту соціальної політики Луцької міськради Галина Шатецька.

"Учора ввечері до територіального центру соціального обслуговування по вулиці Данила Галицького, 18 прийшов безпритульний у стані алкогольного сп'яніння. Йому 27 років, родом з Ківерцівського району. Батьків і житла немає. Коли чоловік почав знімати взуття, працівники центру помітили, що ноги в нього майже чорні від обмороження. Викликали швидку допомогу. Чоловіка забрали у міську лікарню. Виявилося, що у нього серйозна стадія обмороження. Є ризики втратити обидві ноги. Зараз медики думають, що робити", - розповіла Галина Шатецька.

Вона додала, що центр забезпечив безпритульного елементарними речами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку знову заговорили про перенесення пам'ятників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити