image
 |  182 21 Травня 2024 | 08:54

Медики Волинської інфекційки – серед претендентів на медичний «Оскар» (ФОТО)

На Волині підсумували результати конкурсного відбору претендентів на нагородження відзнакою за професійність - Орденом Святого Пантелеймона.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної інфекційної лікарні, - пише ВолиньUA.

Одною із кандидатів є медична сестра КП «Волинської обласної інфекційної лікарні» Олена Максименко, яка нині перебуває на службі у війську. А також наша колега – медична сестра Катерина Бородчук отримала подяку від Міністерства охорони здоров’я України за вагомі досягнення у професійній діяльності та сумлінну працю.

Орден святого Пантелеймона – українська громадська ініціатива, а також однойменна відзнака за професіоналізм та милосердя медиків. Орден присуджується за значні результати в галузі охорони здоров'я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства.

Цього року Поважна рада Ордену Святого Пантелеймона ухвалила рішення проводити конкурс у трьох номінаціях: для цивільних медиків, для військових медиків, для іноземних громадян та компаній за допомогу українському народу під час російської агресії.

За результатами конкурсу на присудження ордену, переможцями стали лікар-нейрохірург обласної клінічної лікарні Іван Бобрик та реабілітолог, а нині військовий медик, Олександр Солобчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити