image
 |  2 3 Вересня 2022 | 20:20

Медведчук допомагав готувати силовий державний переворот в Україні

Опозиціонер Віктор Медведчук та інші проросійські політики допомагали готувати силовий державний переворот в Україні. Організатори перевороту постануть перед судом.

За даними ЗМІ, які посилаються на СБУ, переворот готувався російськими спецслужбами. А громадсько-політичні діячі, зокрема Віктор Медведчук, тримали з ними зв'язок.

Так, у період анексії Криму та військового вторгнення росії на Донбас та Луганщину Медведчук тісно співпрацював з фігурантами, яких викрила контррозвідка. Він та ще один суспільно-політичний діяч координувалися росіянами та членами "Українського вибору". Також вони тримали зв'язок з помічником путіна.

Організатори перевороту обговорювали створення союзної держави росії, білорусі та України. Але очікуваного фінансування з боку Медведчука не надійшло, тож вони почали діяти окремо. Відносно організаторів передано обвинувальний акт до суду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити