image
 |  2 3 Червня 2022 | 09:24

медведєв погрожує Україні ударами по центрам прийняття рішень через страх перед РСЗВ

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що Росія буде стріляти по центрах прийняття Україною рішень і грозиться, що ці центри знаходяться не в Києві.

Про це повідомив Медведєв в інтерв'ю телеканалу Al Jazeera, яке цитують прокремлівські ЗМІ.

"У разі, якщо, не дай Боже, ці види озброєнь будуть використані проти російських територій, - у цьому випадку у збройних сил нашої країни не залишиться іншого вибору, окрім як діяти на ураження центрів прийняття рішень.

Усім зрозуміло, що це за центри — і міністерство оборони, і генштаб, і все, що завгодно.

Але, звичайно, треба розуміти, що кінцеві центри прийняття рішень у цьому випадку, на жаль, знаходяться навіть не на території Києва. Тому це, безумовно, загроза, яку треба буде враховувати".

1 червня у Telegram Медведєв радів, що США не погоджують надання Україні РСЗВ і грозився ударами по "центрах прийняття рішень".

Проте пізніше того ж дня президент США Джо Байден оголосив про надання Україні нового безпекового пакету допомоги, який включає високомобільні ракетні артилерійські системи (HIMARS).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити