image
 |  18 20 Листопада 2022 | 18:59

медведєв знову перебрав і вибухнув погрозами про "повернення" Києва росії

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв видав чергову ахінею у стилі кремлівської пропаганди. На цей раз неадекватний російський політик заявив, що Київ – це нібито "російське місто".

При цьому попри низку поразок путінської армії та десятки тисяч ліквідованих окупантів Медведєв розмріявся "повернути Київ". Про це він написав у своєму Telegram.

Медведєв схвилювався, що незабаром Україна деокупує Крим та відновить територіальну цілісність країни. У відповідь на це він вирішив "налякати" черговим "взяттям" Києва.

Цікаво, що у своїй хворій уяві Медведєв знайшов "причини", чому РФ зібралася "повертати" Київ. Заступник голови Ради безпеки РФ назвав українську столицю "російським містом, в якому завжди думали і говорили російською".

На додачу до своїх неадекватних заяв Медведєв заявив, що Київ – це нібито "велике малоросійське місто у складі Російської імперії".

Нагадаємо, справжній вибух медведєвського "красномовства" спровокувала реакція світу на ракети, що впали на території Польщі, коли низка світових лідерів зазначили, що відповідальність за трагедію в будь-якому разі несе Росія.

Раніше Медведєв вибухнув істерикою після того, як Генасамблея ООН ухвалила резолюцію, яка вимагає від Росії виплатити репарації Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США можуть позбавити Ілона Маска громадянства через брехню та фальшиві документи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити