image
 |  5 14 Квітня 2021 | 18:15

Мер Карпус вчергове «розвів» громаду

Нововолинський міський голова Борис Карпус відмовився розглядати проєкт рішення, внесений фракцією ВО «Свобода», «Про розірвання договору оренди» на бульварі Тараса Шевченка, 35 із забудовником, який проти волі мешканців збирався зводити тут багатоповерхівку. Як результат це – питання було зняте з розгляду.

Про це стало відомо сьогодні, 14 квітня, під час сесії Нововолинської міської ради.

Як нагадує «ВолиньUA», чинна міська влада розглядала варіант житлової забудови на земельній ділянці на бульварі Тараса Шевченка, 35, і вже навіть уклала договір оренди із забудовником. Але представники місцевої громади, згоди яких на це не запитали, виступили проти такої забудови і запропонували альтернативний варіант: облаштувати тут сквер. Саме таку позицію громади підтримали депутати міської ради з фракції ВО «Свобода», після чого голова фракції Андрій Бадзюнь вніс на сесію необхідний проєкт рішення.

Питання набуло достатньо широкого розголосу та резонансу, тож напередодні сесії міський голова Борис Карпус заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук, що на місці забудови на бульварі Шевченка має бути сквер, і це – його остаточна позиція.

Проте під час сесії, вочевидь, під впливом «смотрящих» із «команди» нардепа Ігоря Гузя, Карпус знову змінив свою «остаточну» думку. В результаті депутати, підконтрольні нардепу Ігорю Гузю, просто зняли це питання з розгляду.

«Як бачимо, мер Нововолинська Борис Карпус вчергове збрехав. Пообіцявши підтримати ідею громади щодо створення парку на бульварі Тараса Шевченка, 35, насправді зробив по-іншому. Руками своєї так званої «команди» Ігоря Гузя він зняв із розгляду питання щодо «розірвання договору оренди» скандальної земельної ділянки на бульварі Тараса Шевченка, 35. Це той момент, коли правда та думка мешканців Нововолинська – лишилися десь глибоко позаду. А, як і кажуть у народі, «бабло» знову перемогло добро…», – прокоментував у фейсбуці такі маніпуляції депутат Нововолинської міської ради з фракції ВО «Свобода» Вадим Киричук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над міською радою Нововолинська постійно майорітиме червоно-чорний прапор

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити