image
 |  2 1 Червня 2022 | 23:31

Мер Ковеля погодив підприємиці реконструкцію кафе, на яку нещодавно хотів подати до суду

Ковельський міський голова Ігор Чайка підписав розпорядження про укладання договору щодо встановлення особистого строкового сервітуту між територіальною громадою міста та підприємицею Любов’ю Бегларян на період з 19 червня до 19 грудня 2022 року для організації будівельного процесу – встановлення будівельних риштувань, складування матеріалів, зберігання обладнання і техніки та доїзду до об’єкта будівництва, який знаходиться на територію парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Мова йде про реконструкцію кафе «Казка» на бульварі Лесі Українки, 3, - інформує Ковель медіа.

Нагадаємо, у грудні 2021 року міський голова написав на своїй сторінці у Фейсбуці про «факт незаконного будівництва», де було кафе «Казка».

Очікую на негайну реакцію правоохоронців та вимагатиму відшкодування завданих місту збитків через суд – наголосив тоді у дописі Ігор Чайка.

Розпорядження міський голова підписав 23 травня 2022 року. У документі говориться про заброну руху траспортних засобів з 10:00 до 20:00 та з 22:00 до 08:00, а підприємиця зобов’язана утримувати в належному санітарному стані територію в межах дії сервітуту та після завершення будівельних робіт відновити систему відеоспостереження і мощення алеї в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, відповідно до проєктно-кошторисної документації на реконструкцію парку.

До цього будівельна техніка у деяких місцях пошкодила паркові доріжки та бульвар Лесі Українки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити