image
 |  5 11 Січня 2018 | 08:37

Мер від «Батьківщини» ностальгує за совєтськими мультфільмами

Йдеться мова про мера міста Рожище, «бютівця» В’ячеслава Поліщука, котрий розміщує в себе на сторінці Фейсбук вельми своєрідні пости, а в одному з останніх – радить до перегляду список радянських мультфільмів.

Схоже на те, що український чиновник палко ностальгує за «совком» і, напевно, втрачає відчуття здорового глузду, коли у себе на офіційній сторінці у соціальних мережах публікує такого роду пости.
Мабуть, мер Рожищ забуває про рядки історії репресій радянської влади щодо українців. Адже Радянський Союз був чимось більшим, аніж просто репресивним багатонаціональним утворенням.



Натомість у життєписі мера Рожищ важко зустріти пости про його діяльність чи позицію і, схоже, він цим не надто переймається. Що ж насправді коїться в голові В’ячеслава, стає зрозумілим, лише коли переглянути весь його життєпис у Мережі.
На жаль, на 27-у році незалежності України й надалі на ключових посадах органів місцевого самоврядування перебувають люди, які втратили ідейне натхнення щодо необхідності розвитку саме своєї країни і нації. У владі досі багато маргіналів, для яких чуже бандерівське гасло «Україна – понад усе!» і які є першочергово зацікавлені у власних інтересах, аніж своєї громади. З таким «совком» у головах важко побудувати свою національну державу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити