image
 |  5 8 Червня 2021 | 14:55

Мер Володимира не здатний вирішити проблему з небезпечним люком (ФОТО)

Мер Володимира-Волинського Ігор Пальонка не здатний вирішити проблему з небезпечним люком, який знаходиться біля школи.

Про це написала на сторінці у facebook Ярослава Колоскова-Вознюк.

"Пам‘ятаєте як у місті років три тому у відкритий люк впала жінка та загинула. А як цьогоріч, весною незакріплений люк у Львові вилетів та потрапив в автомобіль і загинув 10-річний хлопчик.

Так от, наші журналісти запитали мера міста про люки у Волидимирі, той сказав, що промоніторять ситуацію, аби біди не було. Я на офіційній сторінці міськради лишила фото та інформацію про люк між магазином АВС та майстернями педколеджу. В якому він стані - бачите. Пройшло тижнів два - нуль реакції, хоча обіцяли розібратися. Тоді я написала звернення на депутатку Оксана Виваль і вуаля відповідь.

Курча, бо вже слів немає! Той, хто давав цю відписку не просто ледар, який протер штани до трусів від бездіяльності, а шкідник! Ви знайшли, кому належить перекособочений люк, а змусити їх усунути проблему - не можете! То що ви робите? Чекаєте біди? Травмування людини?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорога від Луцька до Хрінницького водосховища та Берестечка – у жахливому стані

Ігор Пальонка Ігор Пальонка - голова Володимир-Волинської територіальної громади зайдіть в кабінет ЖКГ і дайте запотильника тому бездарю, що готував відповідь вам на підпис. Скажете, то від мене.

Це просто один перекособочений люк. Елементарна проблема, а вирішити її не хочуть, бо відписку дати - простіше. Ганьба вам чиновники", - зазначила волинянка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити