image
 |  4 3 Січня 2019 | 12:45

Мертвий велосипедист, пішохід - в лікарні: на Волині за добу - 19 ДТП

Поліція Волині за добу зареєструвала 19 випадків дорожньо-транспортних пригод на території області, велосипедист загинув, пішохода госпіталізували. За фактами ДТП із потерпілими слідчі розпочали кримінальні провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Зокрема, вранці на вулиці Княгині Ольги у Нововолинську невідомий водій на невстановленому автомобілі насмерть збив 72-річного велосипедиста. Поліцейські встановлюють транспортний засіб та особу водія, котрий скоїв летальну ДТП й залишив місце події.

Увечері на вулиці Зимнівській у місті Володимир-Волинський автомобіль “Chevrole Aveo” на пішохідному переході наїхав на 35-річного місцевого жителя. За кермом транспортного засобу перебувала 57-річна жителька Володимира-Волинського. Пішохода госпіталізували.

За порушення безпеки правил дорожнього руху співробітники поліції склали 189 адміністративних матеріалів, 13 – за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кермом авто, яке скоїло ДТП у центрі Володимира, був позбавлений прав депутат від «Самопомочі» Олексій Панасюк

Поліція Волині закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог правил дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити