image
 |  0 6 Листопада 2018 | 08:54

Мешканці сіл, які відмовилися приєднуватися до Луцька, втратять право на пільговий проїзд у міському транспорті

Із запровадженням картки лучанина пільгами на проїзд у громадському транспорті зможуть користуватися виключно лучани.
Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов.
Посадовець зазначив, що вартість проїзду у місті із запровадженням картки лучанина буде однакова для всіх. Але ті, хто не матиме луцької прописки, не зможе користуватися пільгами і буде платити більшу суму готівкою.
"Вартість проїзду у транспорті буде для всіх однакова. Однак, є нюанс. Власники картки лучанина будуть платити 5 грн, тоді як ті, хто не є лучанином чи немає картки - 7 або 8 гривень готівкою. Також право на пільговий проїзд у тролейбусах та маршрутках міста матимуть виключно лучани. Ті, хто немає луцької прописки, не матиме право на пільговий проїзд", - наголосив Володимир Степанов.

Нагадаємо, що поки що жодна сільська рада, прилегла до Луцька, не виявила бажання приєднуватися до міста. Небажання об'єднуватися в єдину територіальну громаду частково пояснюється протидією сільських голів, які активно агітують селян та лякають їх казками про те, що місто забере їхню землю.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині батьки бойкотують школу через вчинок директорки (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити