image
 |  2 15 Березня 2018 | 16:21

Мешканець Львівщини намагався ввезти з Польщі димові свічки та гранати (ФОТО)

Працівники Львівської митниці ДФС затримали у пункт пропуску «Шегині – Медика» на кордоні з Польщею димові свічки та гранати, які 43-річний мешканець Львівщини перевозив з Польщі в автомобілі Volkswagen Transporter.
Про це 15 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Zaxid.net».

У салоні автомобіля було виявлено 12 предметів циліндричної форми зеленого кольору різного діаметру та висоти, 15 запалів та 12 кругів запалення. Товар вилучили та скерували на експертизу. Експерти встановили, що предмети циліндричної форми зеленого кольору – 6 свічок димних DM-2B та 6 димових гранат RGD-3B IFR, доступні лише за ліцензією Міністерства внутрішніх справ Республіки Польщі і використовуються для військових потреб, відповідно до законів, ‒ йдеться у повідомленні прес-служби ДФС.

За інформацією митників, такі товари згідно з постановою КМУ від 28 січня 2004р. № 86 Закону України від 20 лютого №549-IV обмежено до переміщення через митний кордон України.
Через порушення митних правил, що передбачено статтею 471 Митного кодексу України, справу скерують до суду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити