image
 |  5 18 Березня 2021 | 13:46

Мешканці луцького будинку постійно борються з вантажівками, які паркуються на тротуарі (ФОТО)

Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було відреаговано на численні звернення, які надходили до департаменту муніципальної варти від мешканців будинку № 1 по просп. Президента Грушевського щодо регулярного паркування транспортних засобів на тротуарі біля рампи супермаркету «ЕКО маркет».

Про це інформують луцькі муніципали.

Було виявлено, що водій транспортного засобу, доставляючи товар, розмістив авто повністю перегородивши тротуар. Незважаючи на проведені роз’яснювальні бесіди з водіями та адміністрацією вказаного магазину, такі порушення відбуваються щоденно, а мешканці змушені рухатись проїзною частиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камеpи у Луцьку зафіксували ДТП за участі легкових автомобілів (ВІДЕО)

По даному факту інспектором було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.7 Правил благоустрою міста Луцька, а саме розміщення транспортних засобів на тротуарах, пішохідних доріжках, зелених насадженнях, газонах, та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання порушника.

Наголошуємо, інспектори й надалі проводитимуть відпрацювання за даною адресою, де регулярно розміщують авто з порушеннями, зокрема під час доставки товарів до закладу торгівлі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити