image
 |  4 30 Листопада 2018 | 17:51

Мешканці луцького будинку скаржаться на безвідповідальність комунальників

19 листопада 2018 року в другому під’їзді двоповерхового будинку під номером 6 по вул. Є. Коновальця працівник ЖКП №3 вимкнув подачу електроенергії для освітлення сходинкової клітки. Зі слів диспетчера ЖКП №3, у зв’язку з несанкціонованим підключенням до електромережі.

Про це інформує Дмитро Суров на сайті Відкрите місто.

Після звернення на гарячу лінію Луцької міської ради подачу електроенергії для освітлення сходинкової клітки було відновлено.

Повторно її вимкнули 26 листопада 2018 року. Зі слів диспетчера ЖКП №3, у зв’язку з заборгованістю одного з мешканців за утримання будинку.

Звернулись на гарячу лінію Луцької міської ради, причина відключення змінилась. Повідомили, що вимкнули освітлення через те, що оплата за освітлення місць загального користування не входить в оплату за утримання будинку.

Звернувшись до Департаменту житлово-комунального господарства за поясненням, ми отримали усну відповідь, що оплата за освітлення місць загального користування входить в оплату за утримання будинку.

Далі знову з’явилась нова, 4-та причина: при розрахунку оплати за освітлення місць загального користування економістом ЖКП№3 була допущена помилка і не було враховано однієї складової, а саме, вартості електроенергії для освітлення місць загального користування.

Просимо вирішити причину виникнення даної ситуації, а точніше проблеми, і відновити подачу електроенергії для освітлення сходинкової клітки в другому під’їзді будинку під номером 6 по вул. Є. Коновальця, оскільки мешканці не розуміють, чому при своєчасній оплаті послуг на утримання будинку постійно з’являються нові причини для відключення електроенергії для освітлення сходинкової клітки.

В під’їзді проживають люди похилого віку і діти. Зауважимо, що прибудинкова територія також взагалі не освітлюється, що створює чимало проблем і дискомфорту мешканцям будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандалу прийшов кінець: на Волині звільнили директорку школи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити