image
 |  4 10 Березня 2019 | 17:30

Мешканці Нововолинська нарікають на бездіяльність нардепа Ігоря Гузя

Мешканці Нововолинська нарікають бездіяльність нардепа Ігоря Гузя.

Мешканці Нововолинська висловили своє незадоволення діяльністю провладного нардепа Ігоря Гузя, який уникає відкритих зустрічей з виборцями міста.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Під час зустрічі з нардепом від ВО «Свобода» Андрієм Іллєнком окремі присутні почали скаржитись на роботу нардепа від округу Ігоря Гузя. Зокрема вони заявили що нардеп не проводить відкритих зустрічей у місті, уникає питань які стосуються його перебування у владній коаліції.

Один з учасників зустрічі закликав присутніх не забувати про те, що Ігор Гузь обраний саме від міста Нововолинськ. І перед тим, як задавати питання щодо високих тарифів, масового безробіття та виїзду за кордон, потрібно знайти правильного адресата для висловлювання цих скарг.

Адже сам Ігор Гузь у Верховній Раді належить до складу провладної більшості і несе повну відповідальність за роботу урядів Яценюка і Гройсмана, їхню антисоціальну політику і плачевний стан з своїх виборців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити