image
 |  5 10 Січня 2020 | 22:59

Мешканці району ЛПЗ у Луцьку скаржаться, що після 20-ї години «відрізані від цивілізації»

Мешканці мікрорайону ЛПЗ нарікають на те, що після 20 год вечора виїхати з мікрорайону у інші частини міста дуже проблематично.

Про це йде мова у електронній петиції до влади міста.

Так, лучанка Ніна Мартинова просить забезпечити транспортне сполучення мікрорайону ЛПЗ з центром через вулицю Гнідавську після 20-ї години.

"Зі зникненням маршруток №9 і 9А мешканцям бульвару Дружби народів, вулиць Бенделіані, Гнідавської та Станіславського неможливо виїхати з мікрорайону у вечірні години. Додаткові тролейбуси №1, 1А, 2, 2А після 19 год курсують один раз на годину в напрямку з центру до вул. Бенделіані. В зворотньому напрямку від магазину "Салют" після 19-00 взагалі тролейбусів немає. Від розвороту на вул. Бенделіані після 20-00 їде тільки один тролейбус в 20-55. Люди, які працюють в мікрорайоні до 20 - 22 години по 12-14 годин у день на ногах, не можуть потрапити додому в район тролейбусного депо пізньої пори інакше, як пішки, рухаючись небезпечними закапелками. Лучани з району вул. Станіславського, Гнідавської, ЛПЕ не можуть після 20-00 вибратися у справах в напрямку до центра міста", - нарікає лучанка.

Вона просить владу забезпечити транспортне сполучення мікрорайону ДПЗ (від супермаркету "Салют") із центром через вулицю Гнідавську після 20-00.

Наразі петицію підтримали 36 осіб.

Читайте також: У Луцьку з квартири винесли масу мішків з хламом (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити