image
 |  0 26 Грудня 2021 | 14:32

Мешканці села на Волині просять побудувати клуб

21 грудня особистий прийом громадян у селах Світязь,Омельне, Підманове провів Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Про це інформують у пресслужбі Шацької селищної ради.

В селі Омельне, куди найперше завітав очільник громади разом із старостою Віктором Плейтухом та директоркою Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради Наталією Борсук, людей цікавила доля ФАПу. В населеному пункті хочуть оптимізувати медзаклад (розмістити в меншому помешканні) і залишити на старостинство (три села) два медичних працівники.

В планах – ремонт сільського клубу, централізоване вивезення сміття від населення, створення об’єднання місцевих активістів. Серед проблем, озвучених мешканцями – скорочення у відділенні «Укрпошти» та стурбованість через новий формат обслуговування (пересувні підрозділи).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одній із вулиць Луцька декілька років стоїть покинутий автобус (ФОТО)

Жителі Підманова запитували про можливість будівництва в селі нового клубу, скаржилися на сімейну лікарку та просили посприяти початку будівництва в населеному пункті дитячого майданчика. Людей хвилювали також питання узаконення земельних паїв, рейсів пасажирського транспорту та подробиці нового закону про податки на землю.

В селі Світязь делегація оглянула соціальні об’єкти: бібліотеку, дитячий садок, школу. Вирішення усіх порушених на виїзному прийомі питань селищний голова взяв на особистий контроль.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити