image
 |  9 20 Листопада 2018 | 17:21

Мешканці «Старого міста» протягом двох днів мали проблеми з водопостачанням

У Луцьку мешканці району «Старого міста» вже другий день лишаються без водопостачання.

Про це «ВолиньUA» інформують лучани.

Через прорив труби водопостачання, працівники КП «Луцькводоканалу» вже другий день не можуть добратися до місця прориву мережі. Таким чином вулиця Данила Галицького та суміжнатериторія лишилась без води.

В коментарі «ВолиньUA» диспечерська служба комунального підприємства повідомила, що не відразу вдалось знайти місце прориву. Однак локацію пориву знайдено, але в цей раз через велику товщину асфальту, а це понад 40 сантиметрів, їм довелось залучати спеціальну техніку, якої немає у цьому підприємстві, тому брали в оренду.

Згодом у прес-службі повідомили, що ремонтні роботи на даних ділянках здійснювалися протягом дня, у зв’язку з чим тимчасово було припинено водопостачання. Порив на водогоні по вул. Стефаника, діаметром 300 мм, призвів до зупинки подачі води по вул. Стефаника, Старицького, у селах Тарасове та Зміїнець. Зусиллями працівників КП «Луцькводоканал», аварійні ситуації були усунуті, а водопостачання – відновлене. 

 «Станом на 16:45 водопостачання у місцях пориву водогонів відновлено. Просимо вибачення в мешканців за тимчасові незручності» , - повідомляють на підприємстві. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити