image
 |  20 8 Грудня 2021 | 14:32

Мешканці Вишкова просять повернути зупинку громадського транспорту

Мешканці мікрорайону Вишків у Луцьку просять повернути зупинку громадського транспорту на вимогу за адресою вул. Героїв УПА, 22.

Про це йде мова у запиті депутата фракції ВО "Свобода" Володимира Пшибельського.

До депутата звернулись мешканці вулиць Можайського, Ціолковського, Авіаторів, Заньковецької. Заявники просять повернути зупинку громадського транспорту на вимогу за адресою вул. Героїв УПА, 22 для маршруток №26, 26а, 104, що раніше функціонувала до 2019 року.

Лучани, які проживають на цих вулицях, щодня користуються послугами громадського транспорту, щоб дістатися до роботи/додому, лікарні, закладів освіти тощо. Але найближчі зупинки «ЗДО18» та «КЗ ЛЗОШ №12» розташовані досить далеко. Тому люди змушені йти пішки приблизно 30-40 хв з маленькими дітьми. А для літніх людей і людей з фізичними вадами в погану погоду цей час збільшується. Повернення зупинки стало нагальною потребою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку демонтували історичні двері

У запиті на адресу міського голови Володимир Пшибельський просить вирішити питання щодо повернення зупинки громадського транспорту на вимогу за адресою вул. Героїв УПА, 22.

В іншому запиті депутат звертає увагу на покращення організації руху по вулиці Ціолковського у зв'язку з інтенсивним рухом великогабаритного та багатовантажного автотранспорту до підприємств, які знаходяться на вул. Авіаторів. Через проїзд вантажівок часто виникають аварійні ситуації, руйнуються фасади будинків. Тому лучани просять встановити односторонній рух по зазначеній вулиці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити