image
 |  2 22 Листопада 2021 | 16:17

Мешканці волинського міста боргують тисячі гривень за вивіз сміття та нечистот

У Володимирі деякі мешканці міста боргують більше 10 тисяч за вивезення сміття та викачку нечистот.

Про це інформує КП «Полігон».

Так, станом на 1 листопада 2021 року борг споживачів перед комунальним підприємством становить більше 880 тисяч гривень. Найбільший борг володимирчан за послуги комунального підприємства – більше 14 тисяч гривень. Є також споживачі, які боргують більше 12 тисяч гривень, понад 8 та 6 тисяч гривень.

«Директор комунального підприємства Володимир Собіпан каже, що робота з боржниками КП «Полігон» проводиться постійно. Підприємство готове допомогти своїм споживачам вийти з боргової ями, оформити, наприклад, договір про реструктуризацію боргу. Головне – не ігнорувати проблему і нарощувати борги.

Юристка підприємства Наталія Коханська розповіла, що на боржників підприємства активно подають до суду. Наразі до суду передано 17 справ по боржниках КП «Полігон», а стосовно 4 споживачів вже є оприлюднені судові накази, з боржників стягується заборгованість. П'ятеро споживачі вже погасили заборгованість на суму більше 9 тисяч гривень.

Наголошуємо, що невчасна оплата за вивезення ТПВ негативно впливає на фінансову діяльність підприємства. Тому всіх боржників закликаємо погасити наявну заборгованість і надалі вчасно розраховуватися за послуги, надані комунальним підприємством», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубство у лікарні неподалік Луцька: ситуацію прокоментувала поліція

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити