image
 |  250 19 Серпня 2024 | 08:54

Мешканці волинської громади просять відремонтувати критичну дорогу між селами

До редакції звернулися жителі Шацької громади, зокрема Піщанського та Пулемецького округів, з проханням привернути увагу до критичного стану дороги на трасі Піща-Пулемець.

Про це пише Район.Шацьк.

Жителі старостинств розповідають, що попри те, що навесні тут уже проводився ремонт дорожнього покриття, більша частина траси залишається в аварійному стані. Ями полатані в хаотичному порядку, а близько 80% дороги продовжують становити загрозу для учасників дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині зафіксували унікальне явище (ФОТО)

«У цей складний період, коли дороги активно використовуються як цивільним, так і воєнним транспортом, особливо важливо забезпечити їх якісне відновлення», – пишуть у листі читачі.

Жителі громади закликають до негайного проведення ремонтних робіт відповідно до чинних стандартів дорожнього будівництва, з урахуванням потреб громади.

Мешканці сподіваються, що це питання не залишиться поза увагою відповідальних органів, і ремонт дороги буде здійснено належним чином.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити