image
 |  7 21 Серпня 2022 | 23:31

Мешканці Володимира обурені тим, що мер Пальонка не виконує своїх обіцянок

Нинішня володимирська влада настільки навчилася людям пускати пилюку в очі та обіцяти нездійсненне, що люди не витримали наглої брехні та у соціальних мережах почали красно «дякувати» міському голові Ігорю Пальонці.

Про це пише Володимир медіа.

Як наголошує місцевий житель Тарас Хмелюк, 11 серпня минулого року Пальонка разом з депутатами провів виїзну зустріч з мешканцями вулиці Олександра Олеся та прилеглих вулиць. З усіх обіцянок було виконано лише одну : КП «Полігон» поставив бак для сміття. За цілий рік конструктивного діалогу, як зазначає автор допису, мешканці громади так і не діждалися піску та додаткових ігрових елементів на дитячий майданчик; обрізаних гілок біля лінії електропередач та введеного нового маршруту громадського транспорту з вулиці Зимнівської до Федорівського кладовища. Дякуємо, Ігоре Пальонко».

А тепер зазирнемо на офіційну сторінку міського голови Ігоря Пальонки. Дійсно, як наголошує Ігор Анатолійович, жителі вищезгаданої вулиці порушували питання обслуговування дитячого майданчику, облаштування його додатковими елементами, встановлення баку для сміття та додаткового завезення піску. Домовилися, що КП «Полігон» довезе пісок, разом з тим всиновлено буде бак для сміття, а додаткові елементи дитячого майданчику облаштують за спонсорські кошти. Щодо додаткового маршруту, міський голова зазначив, що дав доручення управлінню інфраструктури, а стосовно обрізання гілля – направлено лист до філії Волиньобленерго. Приємно, ділиться враженнями Ігор Анатолійович, «що на зустрічі були жителі не лише поважного віку, а й молодь, яка звернулася з проханням облаштувати в парку Слов’янському майданчик для скейтпарку».

То як це називається, шановний голово? Невже ви думаєте, що люди забудькуваті і просто приємно вражені від того, що ви завітали на їхню вулицю? І чекатимуть рік часу, поки ви пригадали те, чого наобіцяли? Чому й досі дітворі ви не забезпечили додаткові елементи ігрового майданчику? І де обіцяний маршрут на Федорівське кладовище?

Щодо скейтмайданчику – вже можна забути, оскільки на одному з брифінгів з журналістами Ігор Пальонка зазначив, що цього року його ніхто влаштовувати не буде. Певно, що коштів бракує. А ось на гузівський парк «Княжий» вистачає коштів: і на дитячий майданчик, і на лавочки, і на фестивалі, і на прибирання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити