image
 |  5 16 Червня 2023 | 22:31

Мешканці житлового комплексу у Луцьку не мають змоги доїхати до своїх будинків

Мешканці ЖК "Зелений масив" у Луцьку не мають можливості дістатися до своїх будинків через те, що забудовник не подбав про належний доїзд до них.

Відповідний допис з відео розмістила у facebook лучанка Наталія Кальчук, - пише ВолиньUA.

Історія на відео відбувається на вул.Сагайдачного буд.20 за участі мешканців цього ж будинку (діти та бабусі), а також мешканця вул.Рівненської 113, ЖК "Зелений масив", який керує авто та направляється додому після роботи.

Мешканці будинків по вул.Рівненська 113, 113А змушені їхати до них через двір будинку по вулиці Сагайдачного. Іншої дороги туди просто не існує. Крім того, на ЖК зводиться ще один будинок, що в сукупності дасть колосальне навантаження на цей двір.

"Ми, мешканці ЖК "Зелений масив", не маємо належного доїзду до свого будинку впродовж кількох років, хоча будинки здані в експлуатацію. Скільки листів ще має бути написано на адресу Департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами, щоб нас почули? Просимо хоча б надати відповідь, чи існує генеральний план, де є дорога до нашого будинку, яка не шкодить мешканцям сусіднього ОСББ "вул.Сагайдачного буд.20", зокрема прямий виїзд на вул.Рівненську. Проблема стоїть гостро, мешканці цього ОСББ погрожують пошкодженням наших автівок. Це потребує невідкладного вирішення питання з дорогою", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонтан на Київському майдані у Луцьку перетворився на смітник (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити