image
 |  2 20 Лютого 2019 | 23:31

Мешканців луцького будинку обурює маніпуляція і брехня зі сторони підприємця, який заважає їм спокійно жити

У Луцьку мешканці житлового будинку обурені сусідством з МАФом. Люди приходять сюди щоночі розпивають алкогольні напої та голосно кричать, а також справляють нужду на приватній території, через що чути стійкий сморід сечі.

Лучанин Назар Ткаченко проживає на вулиці Фабричній вже понад 20 років. На даний момент його будинок перебуває в аварійному стані. Чоловік бідкається, адже вже протягом тривалого часу хоче зробити реконструкцію, однак йому цього не дають зробити. Додає, що тепер ще й з'явилася нова споруда, яка заважає жити. Він розповідає, що викликав наряд поліції, але на місці його не було. Сусідка Надія та його брат написали заяву про незаконне розміщення споруди та реакції немає.

"Ми не погоджуємось, ми категорично проти, щоб цей МАФ тут стояв, тому що він заважає нам жити, по-друге сусідам ларька", – кажуть мешканці будинку.

Власник кіоска в стіни, якого впирається споруда, каже: хто надавав дозвіл на її встановлення, невідомо, адже документів ніхто не показував і власника МАФу чоловік не бачив.

"От розмістили новий об'єкт впритик до нашого: ні протипожежної немає, ні доїзду. На якій основі його тут поставили? Ми не знаємо, хазяїна нема, документів нема. Хто цим керує? Потрібно вирішити бардак, що робиться у нашому Луцьку", – каже Валерій Крамаревич, власник кіоску.

Роман, який керує роботою МАФу, в телефонній розмові пояснив: все законно, є договір оренди з міською радою та надав паспорт прив'язки до місця, де стоїть споруда. Додає: конфлікт будуть вирішувати в мирний спосіб.

"Ми домовились з прибиральником прямо там на місці – це вказано в договорі, що ми маємо прибирати територію цю. Ми домовились про вивіз сміття, прибиральника. Людям не подобається, що ми стоїмо перед їхнім будинком і відповідно створюється така частинка невелика, яка закрита і вони переживають, що люди там можуть ходити в туалет. Ми зробим все, щоб цей конфлікт вирішити. Це було там і до нас. Ми ще не працювали, ми тільки 1-ого березня запускаємось, це проблема цього району…Ми звичайним фаст-фудом будемо займатися, ми не алкоголь продаємо", – каже Роман, керуючий МАФом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хороший розгін: у Луцьку на парковці водій на швидкості врізався в авто (ВІДЕО)

Мешканка будинку Надія, розповідає: що ніхто до неї не підходив і документи на споруду жінка не бачила.

"До нас ніхто не підходив ні з якими документами… Ніхто не питав… Ми проти, тут сечею несе і тут таке робиться, такий балаган. Тут якби хтось одну ніч побув, то сказав, як живуть тут люди", – обурюється Надія, мешканка будинку.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити