image
 |  2 4 Січня 2021 | 19:45

Мешканцям центральних вулиць Луцька відновили подачу води, але тільки до ранку

Водопостачання в районі вулиці Винниченка та прилеглих вулиць вдалося відновити. Проте 5 січня зранку подачу води знову зупинять для продовження ремонтних робіт.

Подачу води зупинять 5 січня з 9:00 до 17:00 годин для продовження ремонту, - повідомляють на сторінці КП "Луцьководоканал" у мережі Фейсбук.

"Роботи по виявленню прихованого аварійного місця пориву в районі вулиці Винниченка триватимуть усю ніч і продовжаться завтра. Наразі водопостачання в оселях мешканців повністю відновлено.

Просимо жителів вулиці Винниченка і прилеглих територій подбати про запаси води на завтра, оскільки 5 січня, у зв’язку з продовженням аварійно-відновлювальних робіт, водопостачання буде зупинено із 9:00 до 17:00", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька – порив водогону: мешканці кількох вулиць залишилися без води

Як нагадує ВолиньUA, вчора, 3 січня, у зв’язку з аварійною ситуацією, що виникла по вулиці Винниченка, 26, було тимчасово зупинено водопостачання в районі вулиці Винниченка і на прилеглих вулицях. Через аварійний прихований порив на магістральному водогоні було затоплено інженерні комунікації електропостачання та зв’язку.

Працівники аварійних бригад оперативно провели локалізацію витоку. Ушкодження мереж призвело до зупинки водопостачання по вулицях Винниченка, Яровиця, Івана-Франка, Сверстюка, Залізнична, Сільська, частково Стрілецька, Потапова, Залізняка, Кондратюка, Тесленка, Кооперативна, гуртожиток ВНУ на Потапова, 8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатка стала на кримінальну стежку: деталі нападу неподалік Луцька (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити