image
 |  2 25 Червня 2018 | 07:37

Методист обласного центру туризму здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі педагогічної майстерності

І місце у 3-му фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» виборола методист Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій Ольга Яцюк, яка представляла туристсько-краєзнавчий напрям позашкільної освіти.
Про це «ВолиньUA» повідомила прес-служба ЦТСЕ.

Конкурс відбувся 20-22 червня 2018 року в місті Києві на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. На 3-й фінальний етап було відібрано 39 кращих учасників із 131 – переможців І-го туру Всеукраїнського конкурсу з різних регіонів України, які представляли свої позашкільні навчальні заклади з туристсько-краєзнавчого, військово-патріотичного, дослідницько-експериментального, еколого-натуралістичного, науково-технічного, художньо-естетичного та фізкультурно-спортивного напрямів.
Два дні відбувались конкурсні випробування, де учасники демонстрували свою фахову майстерність, презентували  використання науково-методичних ідей та технологій у своїй роботі, інноваційні підходи у діяльності свого позашкільного закладу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У одній із луцьких шкіл батьки скаржаться на примусовість благодійних внесків
В підсумку теоретико-практичних батлів беззаперечним переможцем в туристсько-краєзнавчому напрямку і стала лучанка Ольга Яцюк. У цьому році Ольга Яцюк отримала державну відомчу відзнаку – відмінник освіти України. І це звання цілковито було підтверджено на практиці.
Урочисте нагородження переможців та призерів конкурсу відбулось   22 червня в актовій залі  Міністерства освіти і науки України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити