image
 |  2 5 Березня 2018 | 11:27

Ми маємо виграти президентські вибори в Грузії вже в 2018, - Саакашвілі

Саакашвілі звернувся до своєї партії в Грузії.
Про це 05 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі з Амстердама звернувся до «Єдиного національного руху» Грузії, лідером якого він є.
У своєму відеозверненні Міхеїл Саакашвілі заявляє, що Бідзіною Іванішвілі оголошений кастинг на звання найкращої опозиційної сили, а метою опозиції має бути прихід до влади вже в цьому році, пише «Грузія Online».
Він ще раз говорить про вибір єдиного кандидата в президенти від опозиції шляхом праймеріз і заявляє про свою підтримку «Єдиного національного руху» в цій боротьбі.
Ми всі бачимо, які випробування доводиться зазнавати нашій країні – залишені нами гроші повністю з'їдені; державні інститути розхитані і в них повернулася корупція; превалює кримінал; ситуація в плані безпеки погіршилася. Такої безнадії не було навіть за часів Шеварднадзе. На тлі всього цього, сотні тисяч найбільш працездатних наших співвітчизників або вже залишили Грузію або думають про від'їзд. Реально Грузія стоїть перед загрозою руйнування. В цей час Іванішвілі практично оголосив кастинг на звання головної опозиційної сили. Він спонукає нас боротися за друге місце і щоб ми задовольнилися цим якимось почесним призом. Але вибачте! Наше завдання – повернення до влади в Грузії, і ми маємо повернутися вже в 2018 році. Як нам це здійснити? Ми маємо виграти президентські вибори і на цьому тлі розвалити уряд Іванішвілі, розвалити його феодальну вотчину, - заявляє Міхеїл Саакашвілі.

На думку екс-президента, ця задача цілком реальна, оскільки Бідзіна Іванішвілі таким слабким, як в останні роки ніколи не був.
Як повідомляли «Українські Новини», у понеділок, 12 лютого, співробітники Державної прикордонної служби видворили Саакшвілі в Польщу за реадмісією.
Саакашвілі має намір перебувати в Європі в найближчі тижні і шукає шлях легально повернутися в Україну.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити