image
 |  0 23 Березня 2022 | 11:27

"Ми не допустимо втягування нас у якісь військові конфлікти" - держсекретар Радбезу Білорусі

Держсекретар Ради безпеки Білорусі Олександр Вольфович заявив про постійні спроби втягнути країну у війну з Україною і запевнив, що керівництво республіки докладає всіх зусиль, щоб не допустити будь-яких військових дій, у тому числі на території України.

"Сьогодні Збройні сили, сили та засоби військової організації держави готові захистити країну, але тільки на території своєї країни. Про це говорив президент, і я вам офіційно заявляю. Ми не допустимо розв'язування та втягування нас у якісь військові конфлікти, але свою країну, свою територію ми захищатимемо. Ми готові її захищати", - сказав держсекретар Радбезу в ефірі телеканалу СТВ, пише “Інтерфакс”.

"Ми дуже не хочемо і шкодуємо про те, що відбувається сьогодні на території нашої сусідської, братської країни – України. Ми не маємо права цього допустити. Сьогодні для цього робиться все. Нас намагаються втягнути, намагаються втягнути нашу країну у ці воєнні дії. Білорусь ніколи не переслідувала агресивних цілей. Завжди була майданчиком миру та добра", - заявив Вольфович.

Раніше Вольфович уже назвав фейками інформацію про масовий призов до армії та участь Збройних сил республіки у бойових діях на території України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити