image
 |  0 3 Квітня 2018 | 12:41

Ми пропонуємо не гасла, а конкретні антиолігархічні закони! – Тягнибок на Марші «За українське майбутнє без олігархів»

Сьогодні щонайменше 20 тисяч націоналістів вийшли на Марш «За українське майбутнє без олігархів» з вимогою прийняття в Україні вкрай важливого Антиолігархічного пакету перетворень.
Про це 03 квітня 2018 року повідомляє сайт «Вголос».
Про це під час прес-конференції перед початком масштабної акції заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.
Антиолігархічний пакет перетворень треба ухвалювати негайно! В іншому випадку ця влада повинна піти геть. Вона не здатна сьогодні захистити Україну перед викликами як зовнішнього ворога, і так само не здатна працювати на досягнення добробуту української нації, - виголосив Тягнибок.

Також лідер «Свободи» звернув увагу на те, що після анонсу Маршу «За українське майбутнє без олігархів» влада моментально через Адміністрацію Президента почала процес компроментації ідей націоналістів.
Вони почали закидати різноманітну маячню, заявляючи, що ми - популісти, що ми нібито поширюємо «лівацькі» теми, нібито ми мало не комуністи. Говорили й про те, що Україна сьогодні нібито неспроможна жити без олігархів. Насправді ж, усе точно навпаки! Який популізм, якщо ми пропонуємо конкретні законопроекти? Які комуністи, якщо це вони (!) виступають проти приватної власності і за зубожіння всіх українців, а ми ж навпаки хочемо, щоб усі українці були багатими. І хіба ж не можна прожити без олігархів? У багатьох країнах світу їх немає взагалі, тільки от в Україні вони почувають себе чудово! - зазначив Тягнибок.

Разом з тим, націоналіст наголосив на тому, що олігархи – це не просто багаті люди - це зрощення криміналу, державної влади і великих грошей, вкрадених у народу:
Націоналісти проти олігархів, але за заможних людей! Бо це люди, які живуть за правилами держави, сплачують податки і не створюють недобросовісної конкуренції. Останнє заважає створенню середнього класу в Україні, що так нам потрібно.

Лідер ВО «Свобода» розповів і про те, що сьогодні націоналісти вимагають два напрямки цих антиолігархічних законів: економічний і політичний.

Економічний - це закони про деофшоризацію, про скасування приватних монополій, про впровадження податку на розкіш, про впровадження прогресивної шкали оподаткування, про припинення приватизації стратегічних підприємств і унеможливлення приватизації землі с/г призначення. Ми пропонуємо цілу низку законопроектів, які мають повернути у державну власність енергогенеруючі і енергорозподільні компанії, які сьогодні належать олігархам, завдяки яким у нас і ростуть ціни на комунальні послуги.
І політичний блок: закон про імпічмент Президента, закон про скасування депутатської, суддівської, президентської недоторканності, закон про прозору і просту процедуру відкликання депутатів, чиновників і суддів, закон про нове виборче право, - пояснив Олег Тягнибок.

Як уже писав «Вголос», основна мета Маршу «За українське майбутнє без олігархів» – домогтись ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень. Сьогодні о 10.00 год біля стадіону «Динамо» на вулиці Грушевського сформувалася 15-тисячна колона націоналістів. Люди продовжують підходити. Загалом на акції очікується до 25 тисяч осіб. Колона вирушила до Кабінету Міністрів, Верховної Ради та Адміністрації Президента.
У Марші беруть участь ВО «Свобода», «Національний корпус», «Правий сектор», представники Конгресу українських націоналістів, ОУН та «С-14».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити