image
 |  2 3 Березня 2018 | 15:08

Ми теж прикрутили, - Аваков після розгону наметового містечка під Радою

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков після розгону наметового містечка під Верховною Радою повідомив, що правоохоронці «теж прикрутили».
Про це 03 беpезня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уранці 3 березня після розгону наметового містечка під Верховною Радою в Києві написав у Twitter, що правоохоронці «теж прикрутили».
Скриншот: Arsen Avakov / Twitter
Ми теж прикрутили... А дехто тут каже, що не те мав на увазі, – заявив Аваков.

За словами журналіста Ольги Решетилової, «міністр внутрішніх справ «тонко» стібеться з президента, при цьому проламуючи голови протестувальникам».
 
Країна, де президент проти національних дружин, створених МВС, але нічого не може вдіяти. Країна, де замкнуте коло договорняків попередників з наступниками, одні зливають інших – і це безкінечний процес. Але найогидніше, коли все це під маркою патріотизму і державних інтересів. Я не знаю, що і кому треба прикрутити, щоб зупинити цей колообіг лайна у природі. Але знаю, що рано чи пізно за все доведеться відповідати, – написала Решетилова у Facebook.

2 березня президент України Петро Порошенко повідомив, що підтримує ініціативу #Прикрути, покликану зменшити споживання газу в країні.
Уранці 3 березня 2018 року біля наметового містечка під Верховною Радою в Києві відбулися сутички між поліцією і протестувальниками. Радник глави МВС України Зорян Шкіряк повідомив, що правоохоронці затримали понад 100 мітингувальників. У сутичках постраждало четверо правоохоронців. У русі «Визволення» поінформували, що 3 березня було госпіталізовано 11 активістів.
У поліції заявили, що під час слідчих дій біля Верховної Ради вилучили дев'ять гранат РГД-5, «коктейлі Молотова» і п'ять димових мін.
У поліції Києва наголосили, що силовики діяли за рішенням суду у межах кримінальних проваджень про спробу штурму Жовтневого палацу 17 грудня 2017 року та за фактом сутичок активістів із поліцейськими 27 лютого 2018 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити