image
 |  5 21 Листопада 2019 | 21:52

Ми йшли за право бути гідними та вільними людьми у вільній країні, - Новицький

«Жодна масштабна революція неможлива без персональної революції на рівні особистості. Вона повинна спочатку відбутися всередині» - Джим Моррісон (вокаліст гурту «The Doors»).

Українці нація напрочуд дивовижна, непередбачувана, вільна духом, щира та закохана в цей світ. Однак в той час самодурство, легковажність та абсолютна відсутність проведення аналізу історії робить з нас обивателів країни ІІІ світу,

Тоді, 21 грудня черговий масштабний протестний захід. «ЗЕК» знову самозакохано сам для себе і своєї кліки змінили вектор політичної течії. Ті всплески вогню, що передували тому дню вже доволі сильно розколихали країну, а поворот «гаранта» в бік Мордора призвів до масштабного протесту багатьох верств населення.

Націоналісти в більшості свої представлені ВО «Свобода» разом з іншими опозиційними партіями та громадськими націоналістичними організаціями та студенти ВУЗів вийшли в центр столиці. Вже тоді українці підтвердили свою політичну неосвіченість та роздробленість. Бо ж розділили свої сили на два сектори.

Перші сутички між борцями за Гідність та системою і тітушками. А далі було 30 листопада - розгін студентів, початок Великого майдану.

Революція не просто боролася за право кожної верстви населення за гідне життя. Революція принесла великі рушійні зміни в свідомість українців.

Російськомовні заговорили українською, нерішучі стали впевненими борцями, прийшло відчуття братерства, духу свободи, розуміння того, що разом ми Велика і сильна нація, здатна побороти диктатуру, дати бій системі, змінити погляд світової спільноти, стати на захист своїх цінностей.....

Далі була розпочалась відкрита війна, але це вже інша історія...

Революція Гідності триває досі і закінчиться вона, коли наша нація стане наскрізь свідомою, і здобудемо справжню, заповітої Кобзарем Українську Самостійну Соборну Державу.

Сьогодні ж Луцькі сокільці прийшли на могилу Василя Мойсея та монументу загиблих Волинян Героїв Небесної Сотні, щоб вшанувати їх пам'ять та віддати належне початку революції гідності, що триває й нині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити