image
 |  2 10 Грудня 2020 | 09:36

«Міністерка охорони здоров'я ЛНР» купила кватриру під Києвом і відправила доньку навчатися до Франції

"Міністерка охорони здоров'я ЛНР" Наталя Пащенко придбала нерухомість під Києвом і відправила доньку Софію Буку на навчання до Франції.

Про це розповів у відеоблозі журналіст, член української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Денис Казанський.

Він зазначив, що дізнався про це з Telegram-каналів, популярних у "ЛНР", - інформує Обозреватель.

До осені 2016 року Пащенко жила в Сєвєродонецьку, який розташований на території, підконтрольній Україні. Однак згодом вона повернулася до рідного Луганська. Тоді ж жінка придбала квартиру в новобудові в Ірпені під Києвом.

Протягом двох років Пащенко очолювала "державну кардіологічну програму ЛНР", а в грудні 2018 року її призначили "міністеркою охорони здоров'я".

Її дочка Софія спочатку навчалася в Київському національному торговельно-економічному університеті, потім в Економічному університеті у Вроцлаві, після чого вступила до університету Гренобля у Франції.

У соцмережах дівчина нерідко хвалилася фотографіями з Франції. Однак із введенням карантинних обмежень через пандемію COVID-19 вона була змушена повернутися до окупованого Луганська, де нині й проживає разом із матір'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд у Лозанні мав би показати, чи важливі ще спортивні принципи для світового футболу, – Маркевич

Казанський зазначив, що багато людей у коментарях пишуть, що Служба безпеки України повинна втрутитися в ситуацію й відібрати закордонний паспорт у дочки зрадниці. Але сам він проти такого підходу.

"Я сподіваюся, що ця дівчина тепер подивиться, чим відрізняється життя в нормальних цивілізованих європейських країнах від життя в тому ла*ні, у яке Донбас засунула Росія, зрозуміє різницю між життям у Європі і "русскім міром", зробить свої висновки", – сказав журналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити