image
 |  2378 12 Вересня 2024 | 15:28

"Міністерство освіти здійснює путінську денацифікацію України зсередини", - заступник голови Волиньради про знищення української історії

Міністерство освіти та науки здійснює путінську денацифікацію України зсередини, знищуючи предмет "Історія України".

Про це під час сесії Волинської облради заявив перший заступник голови Волинської облради Юрій Поліщук (фракція ВО "Свобода"), - пише ВолиньUA.

Депутати 12 вересня розглянули проєкт звернення до Міністерства освіти і науки України щодо недопустимості злиття навчальних предметів «Історія України» та «Всесвітня історія» в закладах загальної середньої освіти.

"Ще одна абсурдна новація від Міністерства освіти та науки України. У липні наші можновладці вирішили вдатися до оригінального експерименту: розчинити предмет історія України в інтегрованому курсі всесвітня історія. Російські пропагандисти кричать, що історії України не існує. А наше Міністерство освіти здійснює путінська денацифікацію України зсередини. Вважаю такі ініціативи вкрай шкідливими. Навпаки потрібно більшу увагу приділяти історію України", - заявив під час виступу перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук.

Читайте також: За січень-червень 2024 року на Волині зареєстрували 153 провадження про незаконний виїзд військовозобов’язаних

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити