image
 |  88 12 Лютого 2024 | 16:16

Міністра оборони Сполучених Штатів знову госпіталізували

Міністра оборони Сполучених Штатів знову госпіталізували, за повідомленням Пентагону, із "симптомами, що вказують на гостру проблему з сечовим міхуром".

Про це заява речника Пентагону Патрика Райдера, йдеться на сайті Пентагону.

"Сьогодні (11 лютого – ред.), приблизно о 14:20, міністр оборони Ллойд Дж. Остін ІІІ був доставлений охороною до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда для обстеження у зв'язку з симптомами, що вказують на гостру проблему з сечовим міхуром".

У заяві зазначається, що про госпіталізацію Остіна повідомлені заступник міністра оборони і голова Об'єднаного комітету начальників штабів, а також Білий дім і Конгрес (США – ред.).

"Наразі міністр продовжує виконувати свої посадові функції та обов'язки. Заступник міністра готовий взяти на себе функції та обов'язки міністра оборони, якщо це буде потрібно. Міністр Остін поїхав до лікарні з несекретними і секретними системами зв'язку, необхідними для виконання своїх обов'язків".

Вранці 12 лютого сайт Пентагону з посиланням на заключення медиків повідомив, що Остіна було поміщено у відділення інтенсивної терапії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські протестувальники висипають зерно з українських фур на кордоні (ВІДЕО)

Згодом повідомили, що Міністр оборони США Ллойд Остін передав свої повновадення заступниці Кетлін Гікс у звязку з госпіталізацією. Повідомляється, що Гікс уже приступила до виконання обов’язків міністра оборони.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити