image
 |  2 14 Квітня 2018 | 08:40

Міноборони віддало 80-мільйонний тендер на постачання продуктів сумнівній компанії

Незадовільна якість харчування нашої армії неодноразово ставала топ-темою обговорення, особливо в умовах бойових дій, які йдуть на території України вже майже чотири роки.
Як повідомляє "Народна справа", реформа харчування для ЗСУ, НАТОвські стандарти, виділення чималих грошей – це часто декларується посадовцями на найвищому рівні, включно із головнокомандуючим. Але, на жаль, красиві розмови політиків розбиває сувора українська реальність.
Восени минулого року Міністерство оборони об’явило тендер на закупівлю продуктів харчування для особового складу військових частин та навчальних закладів Збройних сил України на території Одеської області.
Продукти мають поставлятися з лютого до кінця 2018 року.
Переможцем тендеру з пропозицією 84,6 мільйонів гривень був визнаний ФОП «Василенко Світлана Олександрівна», зареєстрований менше двох років тому. Але ця деталь не єдина, що насторожує в сумнівній закупівлі, – десятки мільйонів гривень від Міноборони віддаються компанії, яка пов’язана із фірмою, що досі зареєстрована в анексованому Криму.
Самі продукти – не найвищою якості, хоч і закупаються за великі гроші.
Подробиці сумнівної оборудки з’ясовувала «НАРОДНА ПРАВДА».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити