image
 |  2 12 Лютого 2022 | 19:54

Мінські угоди - це зло, якого потрібно негайно позбутися, - Олег Тягнибок

"Сокіл" - потужна молодіжна сила, яка зародилася наприкінці 19-го століття і заклала основу для боротьби за незалежність України. "Свобода" з "Соколом" разом крокує і разом бореться за спільну справу.

Про це у вітальному слові з нагоди заснування ВГО "Сокіл" сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Сокіл" у 2014 році першим пішов на війну, першим пішов на волентерку. "Сокіл" - це націоналісти і патріоти, Загрози у 2022 році не змінилися. Але Путін має знати, що отримає по зубах від українців. Це не 2014 рік, коли у нас не було армії, а усі керівники силових відомств були російськими агентами. Але навіть тоді ідея новоросії провалилася.

Коли нам говорять про безальтернативність Мінська, то забувають сказати, що це зло, від якого потрібно негайно позбутися. Порошенко послав розробляти ці ганебні угоди Медведчука. Що хорошого міг привезти нам кум Путіна? Тепер щороку парламент пролонговує закон про особливий статус донбасу, який є законом про втрату суверенітету. І участь у цьому беруть і ЄС , і Слуги народу разом з ОПЗЖ. Нехай нас бояться вороги. Наша справа свята - захистити Україну. Тому ми обов'язково переможемо, - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку стартував «Марш правих сил» 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити