image
 |  0 6 Грудня 2017 | 12:46

Місцеві громади Волині залучили майже 2,8 мільярда гривень податкових платежів

До місцевих бюджетів Волині у січні-листопаді 2017 року надійшло 2797,4 мільйона гривень податкових платежів.
Про це 06 грудня 2017 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Це майже на 27,9 відсотка більше надходжень аналогічного періоду 2016 року.
Цей позитивний результат досягнуто завдяки скоординованим зусиллям фахівців ДФС та представників місцевої влади, насамперед, у напрямку легалізації трудових відносин та підприємницької діяльності. Отож, максимум уваги до ринку праці, а також впорядкування земельних відносин – це ті пріоритети, що мали і матимуть свій вагомий вплив на стан наповнення місцевих бюджетів, - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що стан надходжень до бюджетів громад переконує у стабільному та прогнозованому їх наповненню  і в наступному фінансовому році.
Отож, вже сьогодні лідери місцевого самоврядування можуть планувати майбутні надходження з врахуванням показників нинішнього року. Однак, лише за пильної уваги до ситуації на ринку праці та за умови створення комфортних умов для діяльності бізнесу, можна сподіватися на очікуваний успіх, - підсумувала Світлана Савчук.

Зазначимо, що у загальній сумі надходжень - сплачені до обласного бюджету 15,8 млн. грн. податку на прибуток великими платниками, які перебувають на обліку у Луцькому відділенні Львівської СДПІ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити