image
 |  4 4 Лютого 2021 | 16:53

Міський транспорт Луцька зазнав «стресу» під час локдауну, - депутат Луцькради

У Луцьку частина приватних перевізників розпродує свій транспорт, як наслідок місто може стикнутися з проблемою перевезення пасажирів в тих районах міста, де відсутній електротранспорт.

Про це в ефірі «Аверсу» розповів депутат від фракції ВО «Свобода» Михайло Щур.

Через системні карантинні обмеження, страждає малий та середній бізнес. Не виключення і малі приватні перевізники, які надають послуги у Луцьку.

Як розповів депутат Михайло Щур, частина приватних перевізників готується покинути цей ринок послуг та розпродує транспорт.

«В годити пік, навантаження на транспорту систему міста зростає. У випадку, якщо певні приватні перевізники покинуть ринок, комунальний транспорт може не справиться з перевезенням пасажирів. Настане транспортний колапс», - коментує Щур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку мешканці мікрорайону не можуть дістатися домівки у годину пік

Нині автопарк тролейбусного депо у Луцьку поповнюється, на останній сесії депутати прийняли на баланс громади 4 нових транспортних засоби. До кінця року надійде очікується ще з дясяток, в загальному Луцьк отримає 30 новеньких тролейбусів серед них 5 на автономному ходу.

Однак, вже сьогодні є проблема, коли мікрорайони міста лишаються без міського сполучення у час пік чи вечерні години. Як приклад сполучення з мікрорайоном Вишків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити