image
 |  2 30 Жовтня 2018 | 20:31

Місто «заполонили» гарбузи: чи будуть святкувати Хелловін лучани?

У соціальній мережі, питання щодо святкування лучанами Хелловіну зібрало аншлаг коментарів.
Як відносяться лучани до святкування Хелловіну і чи будуть святкувати його взагалі? Саме цю тему активно обговорюють у спільноті Теревені про Луцьк під дописом Вікторії Cherviak.
«Друзі, чи підтримуєте ви святкування Хелловіну?», - запитує Вікторія.

Відповідний допис уже набрав більше тисячі коментарів.
Судячи з перших 50, думки лучан розділились на «За» і «Проти».
Більшість - 34 коментатори відповіли, що не святкуватимуть Хелловіну. Дехто каже, що це «покоління дияволу, свято сатани», хтось за те, щоб розвивати своє – українське, наприклад, таке свято, як «Багатий вечір – 13 січня».
Що стосується позитивних відгуків про Хеллоувін, а це 16 людей, то хтось бажає в цей день «зустрітися з духом померлого», дехто пропонує свої послуги щодо розмальовок на обличчі відповідно до цього свята, комусь просто не вистачає позитивних емоцій та вражень і цей день є вагомою причиною, щоб відволіктися від буденності.
У будь-якому випадку атмосфера цього свята таки присутня у Луцьку, адже заклади нашого міста заполонили гарбузи, імпровізована павутина та інші атрибути Хелловіну - такий собі маркетинговий хід)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити