image
 |  0 26 Грудня 2018 | 11:38

Митрополит Епіфаній уже бував у Володимирі-Волинському (ФОТО)

Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній уже бував з візитом у Володимир-Волинській єпархії. 

Про це інформує «ВолиньUA».

Сталося це 10 травня 2018 року, коли Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, перебував у Володимир-Волинській єпархії з Першосвятительським візитом.

В день пам'яті преподобного Стефана єпископа Володимир-Волинського, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звершив Божественну Літургію Святителя Іоана Золотоустого в кафедральному соборі Різдва Христового м.Володимир-Волинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині три громади МП приєднались до Православної Церкви України

За Літургією Його Святості співслужили: Патріарший намісник митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній, митрополит Львівський і Сокальський Димитрій, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, керуючий справами Київської Патріархії архієпископ Вишгородський Агапіт, архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей, єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій, секретар єпархіального управління прот. Юрій Зінчук, благочинний собору замісник секретаря єпархії прот. Ігор Бігун, міські і районні благочинні та духовенство єпархії.

Фото – Роман Гречаник.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити