image
 |  9 28 Грудня 2020 | 17:13

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл вперше відвідав парафію, яка перейшла до ПЦУ

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію у храмі Рівноапостольної княгині Ольги в с. Студині Рожищанського деканату.

Про це повідомили в Управлінні Волинської єпархії Православної Церкви України.

Архіпастир уперше побував на цій парафії після її возз'єднання з Православною церквою України. Тож у проповіді владика вкотре нагадав, що ми усі повинні бути єдині і шукати речі, які нас об’єднують.

Під час відправи відзначено черговими священичими нагородами духовенство, зокерма, настоятеля парафії священника Володимира Ключку. Крім нього з високопреосвященним служили: декан протоієрей Василь Шняк, інші душпастирі благочиння.

На завершення Богослужіння архієрей вручив благословенні грамоти активним парафіянам: Єографові Вінніку, Ользі Лавренчук, Володимирові Герасимюку та Іванові Дубчуку.

Свято-Ольгинська церква у Студинях є новою. Її освятили у травні 2018 р. Наступного ж року у лютому парафіяни висловили бажання увійти в ПЦУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку помолились за спочилих воїнів-афганців

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити