image
 |  38 11 Вересня 2022 | 18:26

Мій брат був кращий у всьому, - сестра про загиблого Героя з Нововолинська

Сестра загиблого у війні з російськими окупантами Тараса Харука - Дарина Харук написала зворушливі спогади про нього.

Допис Дарина Харук опублікувала у фейсбуці.

«Мій брат був кращий у всьому. З молодого покоління нашої родини він був найбільш старанним, розумним, наполегливими. Я навіть не старалась брати з нього приклад, бо це було занадто важко - відмовлятись від всього, присвячувати себе вивченню медицини. І його праця була такою плідною, що ще задовго до закінчення навчання коли щось боліло я дзвонила до брата - він знав що робити, як ліки взяти, які аналізи здати.

Та що там казати, він дбав про мене ще коли ми були зовсім маленькими, є таке смішне фото де він тримає мене щоб я не пішла заглибоко в воду.

А коли ми були підлітками він брав мене з собою на найкращі вечірки. Ми сиділи на териконі і дивились на вогні нічного міста. Там завжди була хороша музика. Там де він був в принципі завжди була хороша музика. Особливо берегтиму в серці спогади про те як ми їздили в авто і горлали що є сили «Have you ever seen the rain”. Я знаю що там де він зараз тепло та сонячно, і пахне літнім дощем і квітами, як буває у нас на Кільцевій.

Я житиму за нас обох. Я подбаю про батьків, я буду продовжувати допомагати тим, хто робить його справу.

І я буду щаслива за нас обох. Бо якщо ні, якщо піддатись, зневіритись, то зло одержало перемогу. А він поклав життя щоб цього не сталось», - зазначила дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Він казав, що вернеться, що обов’язково вернеться, - мама загиблого Героя з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити