image
 |  7 24 Липня 2018 | 08:39

Модернізований за 19 мільйонів луцький КХП-2 розпочав прийом зерна

На державному підприємстві «Луцький КХП-2» 20 липня відбулися збори трудового колективу.
Як інформує сайт Волинської ОДА, у них узяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кошарук та директор департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко. На зборах були обговорені проблемні питання щодо подальшої діяльності підприємства та заготівлі зерна урожаю цього року.
Збори прийняли звернення та клопотання про передачу комбінату до сфери управління Держрезерву України про підтримку діяльності ДП «Чортківський КХП» Державного Агентства резерву України, яке орендує потужності КХП-2.
У зверненні йдться про те, що керівництво ДП «Чортківський КХП» зберегло колектив, провело великий об’єм робіт по ремонту та модернізації підприємства на загальну суму 19 мільйонів гривень.
Сергій Кошарук проінформував присутніх, що обласна державна адміністрація, особисто голова Олександр Савченко позитивно оцінює діяльність  ДП «Чортківський КХП» та підтримує пропозицію про передачу «Луцького КХП №2» до Держрезерву, що підтверджується листами до відповідних відомств.
У свою чергу, Юрій Горбенко висловив впевненість, що завдяки проведеним роботам на комбінаті в аграріїв є додаткові  можливості для досушування зерна та його закладання на зберігання для подальшої реалізації.
Перші автомобілі із зерном поступили від ТзОВ «Україна» Луцького району.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити